Image
Wijk Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Utrecht in Cijfers

Utrecht in Cijfers toont hoe het feitelijk gaat met Utrecht en haar inwoners. Door hieronder te klikken op een thema komt u in een overzichtelijk dashboard met de belangrijkste cijfers over de stad. U kunt hier ook een wijk of buurt selecteren. In de databank vindt u meer cijfers en kunt u zelf tabellen en grafieken maken.

Naar Utrecht in Cijfers

Image
Wijk Leidsche Rijn

Image
Wijk Leidsche Rijn, bestaande uit subwijken Terwijde, De Wetering, Het Zand, Leidsche Rijn Centrum e.o., Parkwijk, Langerak en Leidsche Rijn-zuid.

Wijkdata Wijkdoen

Wijk data wijk doen is een werkwijze waarin we op basis van bestaande data en kennis (Wijkdata) samen met gezondheidsprofessionals werken aan gezondheidsopgaven in de wijk (Wijkdoen).

Download Wijkdata Wijkdoen

Wijkgezondheidsprofiel

Dit wijkgezondheidsprofiel geeft een overzicht over de gezondheid van volwassenen en ouderen in Leidsche Rijn en in de subwijken Terwijde, De Wetering, Het Zand, Leidsche Rijn Centrum e.o., Parkwijk, Langerak en Leidsche Rijn-zuid. De belangrijkste verschillen voor deze wijk ten opzichte van het Utrechtse gemiddelde worden hier benoemd. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Download Wijkgezondheidsprofiel

Percentage inwoners naar leeftijd

Infogram URL